diumenge, 28 d’octubre del 2018

FENT EL GRAN REPTE! ORGANITZEM LA FESTA DE LA CASTANYADA PER TOTA L'ESCOLA!

Hola famílies!

Aquesta setmana hem dedicat les hores de projectes a organitzar la festa de la castanyada. Cada grup s'ha ocupat de tasques diferents:

Grup Lluís: ha fet els cartells de la festa que estan penjats per tota l'escola i ha organitzat l'activitat de jocs presportius pel dia 31.


cartell de la castanyada penjat a la porta de l'escola

Grup Josep:
 ha fet una nota per les classes on els hi explicaven el que havien de portar/fer pel dia de la festa. També han organitzat l'activitat de les cabanyes (han escrit la normativa) per dimecres.

els alumnes han portat aquesta nota a les classes

Grup Cristina: ha escrit la circular per totes les famílies de l'escola informant del que faríem i un recull de tota la informació important del dia 31. També han organitzat l'activitat de dibuix al natural i paleta de tardor.

nota per les famílies de l'escola

També hem aprofitat per respondre algunes de les preguntes relacionades amb el comportament dels animals durant la tardor! Hem vist que alguns ocells volen cap a zones més càlides; d'altres els hi surt llana per preparar-se per l'hivern, i alguns animals, com els cargols, els hi encanta la tardor perquè plou molt! (moltes gràcies per la informació que heu portat!)

Us esperem DIMECRES 31 a les 15:00h al SERRAT! (que plogui tant com vulgui avui però que no ho faci dimecres!)

Us deixem la cançó de La Rumba de les Castanyes que cantarem tots junts (així podeu començar a practicar! Sobretot, demaneu als vostres fills/es que us ensenyin la coreografia!)

La rumba de les castanyes

Salut!

2 comentaris: